Πρώτες διαρροές για το Samsung Galaxy S4

Deasy @ 17.09.2012
Πρώτες διαρροές για το Samsung Galaxy S4

Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστες μέρες από την παρουσίαση του iPhone 5 και ξεκίνησαν ήδη οι διαρροές για τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το αντίπαλο δέος, η συνέχεια στη σειρά Galaxy της Samsung, το S4.

Στο παιχνίδι αυτό των εντυπώσεων (που δεν φαντάζει καθόλου τυχαίο), το νέο επεισόδιο έρχεται από το κορεατικό site, koreatimes.co.kr, το οποίο αναφέρει ότι η επόμενη ναυαρχίδα των smartphones της Samsung θα παρουσιαστεί στο επόμενο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, στα τέλη Φεβρουαρίου του 2013. Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, γίνεται λόγος για τετραπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη OLED που ανεβαίνει στις 5 ίντσες (από τις 4,8 του SIII), υποστήριξη LTE δικτύων κ.α.

Σύμφωνα, με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, η Samsung βρίσκεται σε συζητήσεις με παρόχους κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ, ώστε να προσφέρει τη συσκευή σε διαφορετικά σχέδια ανάλογα με τον πάροχο, καταλήγοντας ότι με το S4 η κορεάτικη εταιρεία θέλει να ξεπεράσει σε μερίδιο αγοράς την Apple μέσα στην έδρα της, στην αμερικάνικη δηλαδή αγορά. Στην παρούσα φάση το μερίδιο αγοράς της Samsung είναι 24%, ενώ της Apple υπολογίζεται στο 31%

SAMSUNG GALAXY,SMARTPHONES,ANDROID,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home