Και iPad 3 και iPad 4 μέσα στο 2012

Καλά κρατεί η φημολογία για το tablet της Apple

Deasy @ 09.01.2012
Και iPad 3 και iPad 4 μέσα στο 2012

Οι φήμες για το επόμενο iPad εντείνονται όσο πλησιάζουν οι ημερομηνίες κατά τις οποίες εκτιμάται ότι η Apple θα προβεί στις σχετικές παρουσιάσεις. Η λογική λέει ότι η παρουσίαση θα γίνει το αργότερο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου - αρχές Μαρτίου, αν και, σύμφωνα με το ταϊβανέζικο και γενικώς καλά πληροφορημένο, Digitimes, ίσως η Apple να ετοιμάζει κάποια μεγάλη έκπληξη και να έχει δύο ανακοινώσεις για iPad εντός του 2012!

Το Digitimes επικαλείται πηγές από τους προμηθευτές της Apple και αναφέρει ότι το iPad 3 -ή όπως αλλιώς ονομάζεται- θα κυκλοφορήσει εντός του Μαρτίου και θα φέρει μία νέα οθόνη με εντυπωσιακή ανάλυση QXGA (1536x2048 pixels) και μεγαλύτερη αντοχή της μπαταρίας, όμως, τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν θα είναι και τόσο βελτιωμένα. Όμως, η έλευση αυτής της συσκευής θα επιτρέψει στην Apple να μειώσει την τιμή του iPad 2 στα 399 δολάρια ώστε να αντιμετωπίσει τους ανταγωνιστές της που “κατεβάζουν” διαρκώς τιμές.

Το επόμενο βήμα θα γίνει το φθινόπωρο, οπότε και θα παρουσιαστεί το iPad 4 -ή όπως αλλιώς ονομάζεται- το οποίο θα έχει πολύ βελτιωμένα χαρακτηριστικά και κάποιες εφαρμογές που θα το διαφοροποιούν σημαντικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ο οποίος αναμένεται να ενταθεί δεδομένης και της δυναμικής εισόδου που ετοιμάζει η Μicrosoft με τα Windows 8 στη συγκεκριμένη κατηγορία φορητών συσκευών.

IPAD,TABLETS,MICROSOFT WINDOWS,APPLE,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home