Νέα smartphones και tablets από τη Huawei

Η “επίθεση” της Huawei στο χώρο των κινητών τηλεφώνων συνεχίστηκε και στο Mobile World Congress με την κινεζική εταιρεία να διευρύνει τη γκάμα της τόσο όσον αφορά στα smartphones όσο και στα tablets.

Η πιο ενδιαφέρουσα νέα λύση της Huawei είναι το S7 Slim, που αποτελεί τη νέα έκδοση του S7 tablet που ξεκίνησε ήδη να διατίθεται στην Ελλάδα. Το S7 Slim είναι, όπως λέει το όνομα του, πιο λεπτό και αρκετά πιο εύχρηστο και στις 7 ίντσες δείχνει να αποτελεί μία αξιόπιστη λύση. Δεν έγινε γνωστό πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, ενώ για την τιμή του οι πληροφορίες του deasy.gr αναφέρουν ότι θα είναι ιδιαίτερα προσιτή για τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Το έτερο νέο προϊόν της Huawei όσον αφορά στις φορητές συσκευές είναι το Ideos X3, το οποίο θα είναι ένα από τα πιο προσιτά smartphones που θα βασίζονται στο Android 2.3, την πιο πρόσφατη έκδοση της πλατφόρμας της Google.

Η Huawei παρουσίασε επίσης το Huawei HiLink, μια κάρτα δεδομένων «plug-and-link» που συνδέει χρήστες με φορητό internet υψηλών ταχυτήτων, το Huawei Mobile WiFi Smart Pro, ένα ασύρματο «έξυπνο» modem το οποίο επιλέγει αυτόματα την καλύτερη διαθέσιμη σύνδεση internet υψηλής ταχύτητας.

SMARTPHONES,TABLETS,HUAWEI,MOBILE WORLD CONGRESS,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home