Την Άνοιξη στην Ελλάδα το Samsung Galaxy Tab 10.1

Λίγες μέρες πριν από το Galaxy S II θα κυκλοφορήσει το νέο tablet PC της Samsung, Galaxy Tab 10.1, που επίσης ανακοινώθηκε χθες στη Βαρκελώνη. Όπως είναι εμφανές και από την ονομασία του, η νέα «ταμπλέτα» της κορεάτικης εταιρείας φοράει οθόνη 10,1 ιντσών, σε αντίθεση με το πρώτο Tab, γεγονός που το φέρνει ευθέως αντιμέτωπο με το μεγάλο αντίπαλο αυτής της κατηγορίας συσκευών, το iPad και ειδικότερα το διάδοχό του, iPad 2, με το οποίο θα κυκλοφορήσουν, όπως φαίνεται, σχεδόν παράλληλα. Στη νέα συσκευή είδαμε πολλές βελτιώσεις στον τομέα των υλικών κατασκευής, που ικανοποιούν πλήρως με την ποιότητα που αποπνέουν, ενώ σε τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούμε να παρατηρήσουμε αρκετές ομοιότητες με το Galaxy S II, όπως οι δύο κάμερες (8 & 2 megapixels ανάλυσης) αλλά και ο παρόμοιας ισχύος (διπλοπύρηνος) επεξεργαστής. Η ανάλυση της οθόνης αγγίζει τα 1280 x 800 pixels, ενώ έχει εξοπλιστεί με σύστημα ηχείων sourround sound, προσφέροντας ακόμα καλύτερη εμπειρία κατά την αναπαραγωγή της μουσικής.

Το Samsung Galaxy Tab 10.1 φοράει τη νέα έκδοση του λειτουργικού Android για tablet PCs (3,0), ενώ το βάρος του κυμαίνεται στα 599 γραμμάρια, με το πάχος της συσκευής να ανέρχεται μόλις στα 10,9 χιλιοστά.

Το νέο tablet PC της Samsung θα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα, αρχικά μέσα από το δίκτυο της Vodafone, στην οποία παρέχεται προτεραιότητα για τις περισσσότερες από τις 20 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο αγγλικός όμιλος.

SAMSUNG GALAXY,GALAXY TAB,TABLETS,ANDROID,MOBILE WORLD CONGRESS,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home