Εξαγορά του τμήματος επεξεργασίας καρών της First Data από τη SIA

Το ύψος του deal φθάνει τα 375 εκατομμύρια ευρώ.

Deasy @ 25.05.2018
Εξαγορά του τμήματος επεξεργασίας καρών της First Data από τη SIA

Τη συμφωνία εξαγοράς της δραστηριότητας επεξεργασίας καρτών της First Data στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, έναντι 375 εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε η SIA.

Η εξαγορά της SIA αφορά την επεξεργασία καρτών, την παραγωγή τους, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και back-office, δραστηριότητες που περιλαμβάνουν 13,3 εκατομμύρια κάρτες πληρωμών, 1,4 δισεκατομμύρια συναλλαγές, καθώς και τη διαχείριση τερματικών POS και ΑΤΜ, στην Ελλάδα, την Κροατία, την Τσέχικη Δημοκρατία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και τη Σλοβακία. Δραστηριότητες που τo 2017 έφεραν συνολικά στην First Data έσοδα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η SIA θα αποτελεί πλέον κορυφαίο παίκτη της περιοχής σε ότι αφορά την επεξεργασία και τις υπηρεσίες πληρωμών. Να σημειωθεί ότι η συμφωνία καλύπτει και τη μεταφορά περίπου 1.400 εργαζομένων της First Data στην SIA.

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τρίτου τριμήνου του 2018 υπό την αίρεση των κανονικών διαδικασιών που διέπουν το κλείσιμο συναλλαγών.

ΕΞΑΓΟΡΕΣ-ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ,FIRST DATA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home