Διεθνής διάκριση για Έλληνα φωτογράφο στα SWPA 2018

Deasy @ 20.03.2018
Διεθνής διάκριση για Έλληνα φωτογράφο στα SWPA 2018

H καλή παράδοση Ελλήνων φωτογράφων στον ανοικτό μέρος του μεγάλου διεθνούς διαγωνισμού Sony World Photography Awards συνεχίζεται και φέτος, όπου έχουμε μία ακόμα μεγάλη διάκριση. Συγκεκριμένα, ο Πάνος Σκόρδας με τη φωτογραφία του «Νεαρός Μινώταυρος» κατέκτησε το βραβείο της καλύτερης φωτογραφίας στην κατηγορία πολιτισμός, μια διάκριση πολύ σημαντική αφού ο Έλληνας φωτογράφος νίκησε εκατοντάδες άλλες συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, η φωτογραφία του ανακηρύχθηκε και ως η καλύτερη ελληνική συμμετοχή στη φετινή διαγωνιστική διαδικασία των SWPA 2018, χαρίζοντάς του μία ακόμα διάκριση, αυτή του καλύτερου Έλληνα φωτογράφου στο φετινό θεσμό.

H νικήτρια φωτογραφία "Νεαρός Μινώταυρος" του Έλληνα φωτογράφου Πάνου Σκόρδα. Copyright: © PANOS SKORDAS, Greece, Winner, Open, Culture (Open competition), 2018 Sony World Photography Awards

Ως νικητής του διεθνούς βραβείου ο Πάνος Σκόρδας θα λάβει ως δώρο φωτογραφικό εξοπλισμό της Sony και η φωτογραφία του θα εκτεθεί στο Somerset House στο Λονδίνο από τις 20 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου. Επιπλέον, ως νικητής μίας εκ των κατηγοριών ο Πάνος Σκόρδας είναι υποψήφιος και για το βραβείο του καλύτερου φωτογράφου στο σύνολο του ανοικτού διαγωνισμού, βραβείο που θα ανακοινωθεί μαζί με εκείνα των επαγγελματιών φωτογράφων στις 19 Απριλίου στο Λονδίνο.

SONY WORLD PHOTOGRAPHY AWARDS,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home