Πάγιες εντολές προσφέρει πλέον η Revolut και στην Ελλάδα

Πάγιες εντολές προσφέρει πλέον η Revolut και στην Ελλάδα

Τη δυνατότητα για πάγιες εντολές όσον αφορά τις πληρωμές λογαριασμών ξεκινά να προσφέρει στους Έλληνες πελάτες της Revolut, μία από τις πιο ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο του fintech.

Το βρετανικό startup ανακοίνωσε πως η υπηρεσία direct debits είναι από σήμερα διαθέσιμη και στην Ελλάδα, όπου ο αριθμός των χρηστών της Revolut ξεπερνά τις 55.000. Η δυνατότητα για πάγιες εντολές επιτρέπει την αυτοματοποίηση των πληρωμών λογαριασμών σε προκαθορισμένες ημερομηνίες. Η εταιρεία χαρακτηρίζει την προσθήκη της νέας υπηρεσίας ως ένα ακόμη βήμα προκειμένου να αποτελέσει μία τραπεζική εναλλακτική λύση για καθημερινή χρήση.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Νικολάι Στόρονσκυ δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους Έλληνες πελάτες μας ακόμη ευκολότερους τρόπους αυτοματοποίησης των πληρωμών τους και διατήρησης του πλήρους ελέγχου των οικονομικών τους. Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε το προϊόν μας για τους πελάτες μας, συνδυάζοντας την τεχνολογία και τη δημιουργική σκέψη για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας και να τους διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο να πραγματοποιούν πληρωμές”.

FINTECH,REVOLUT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home