Οι Obamas στο Netflix;

Deasy @ 09.03.2018
Οι Obamas στο Netflix;

Σε διαπραγματεύσεις με το Netflix φέρεται να είναι το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, με αντικείμενο τη δημιουργία αποκλειστικού τηλεοπτικού προγράμματος μέσα από την πλατφόρμα.

Η είδηση έρχεται από τους New York Times, στο δημοσίευμα των οποίων αναφέρεται ότι η πρόταση δεν αφορά ένα πρόγραμμα που θα απαντά απευθείας στον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ή στις απόψεις του συντηρητικού κόμματος αλλά μία τηλεοπτική παραγωγή που θα εμπνέει το κοινό που θα την παρακολουθεί. Άλλωστε τόσο ο Μπαράκ Ομπάμα όσο και η σύζυγός του Μισέλ αδιαμφισβήτητα έχουν αυτό το χάρισμα. Ωστόσο, όπως εκτιμάται, το αντικείμενο της συγκεκριμένης παραγωγής (χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ύφος, ο αριθμός και το μέγεθος των επεισοδίων) δεν θα ξεφεύγει από πεδία, όπως η περίθαλψη, η μετανάστευση, η εξωτερική πολιτική κ.α., στα οποία το πρώην προεδρικό ζεύγος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν τόσο η Amazon όσο και η Apple είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για παρόμοιες συμφωνίες με τους "Obamas".

ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,NETFLIX,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home