Νέα σειρά οικιακής διασκέδασης από τη Samsung

Deasy @ 08.03.2018
Νέα σειρά οικιακής διασκέδασης από τη Samsung

Πρωτοποριακά σχεδιαστικά στοιχεία, βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και διαισθητικές έξυπνες δυνατότητες είναι μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά των προϊόντων οικιακής διασκέδασης της Samsung για το 2018. Προϊόντα που περιλαμβάνουν τηλεοράσεις QLED αλλά και τη σειρά UHD, Premium UHD και Ultra-Large Screen καθώς επίσης και προϊόντα ήχου.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, η νέα σειρά τηλεοράσεων διαθέτει νέες καινοτομίες που εμπλουτίζουν τη ζωή των καταναλωτών επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο η τηλεόραση ενσωματώνεται στο σαλόνι, τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές απολαμβάνουν το περιεχόμενό της, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με τις συσκευές τους. Ειδικότερα, τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς του 2018 περιλαμβάνουν:

-       Λειτουργία Ambient Mode. Η λειτουργία «Ambient mode» παρέχει χρήσιμες πληροφορίες καθ’ όλη την ημέρα – ακόμη και όταν οι καταναλωτές δεν παρακολουθούν ενεργά ταινίες και τηλεόραση. Μπορεί να παίζει μουσική, να προβάλλει τίτλους ειδήσεων, ενημερώσεις για την κυκλοφορία και τον καιρό. Για τις επιτοίχιες τηλεοράσεις, η λειτουργία «Ambient Mode» έχει τη δυνατότητα να μιμείται το μοτίβο του τοίχου στον οποίο εφάπτεται η τηλεόραση, ώστε να δημιουργεί ένα εκπληκτικό οπτικό εφέ, με το οποίο η τηλεόραση δεν ξεχωρίζει από τον τοίχο.

-       One Invisible Connection. To «One Invisible Connection» είναι ένα λεπτό καλώδιο, που μπορεί να διαχειριστεί τα πάντα, συμπεριλαμβανόμενων του καλωδίου τροφοδοσίας και των δεδομένων της TV. Διαθέσιμο από 5 έως και 15 μέτρα, απαλλάσσει τους καταναλωτές από την ανάγκη να τοποθετήσουν την τηλεόρασή τους κοντά σε παροχή ρεύματος ή σε συνδεδεμένες συσκευές.

-       Smart TV με λειτουργία Bixby. Οι έξυπνες δυνατότητες της σειράς QLED προσφέρουν επαναστατικούς τρόπους για να ρυθμίσετε την τηλεόραση και να βρείτε περιεχόμενο. Η λειτουργία «Effortless Login» χρησιμοποιεί τη νέα εφαρμογή SmartThings για να μειώσει δραστικά τον χρόνο που απαιτείται για τη ρύθμιση μιας νέας τηλεόρασης. Ο νέος οδηγός «Universal Guide» επιτρέπει στους καταναλωτές να περιηγούνται στις υποστηρικτικές υπηρεσίες ροής και live TV μέσω ενός διαισθητικού μενού. Χάρη στην πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης  Bixby** της Samsung, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωνητικές εντολές για να εμφανίσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές και να ελέγξουν συμβατές συσκευές.

-       Τεχνολογία Direct Full Array. Οι τηλεοράσεις QLED της σειράς Q8F και Q9F παρέχουν εκπληκτικές εικόνες με ιδανική αντίθεση μέσω της τεχνολογίας Direct Full Array (DFA). Το Direct Full Array χρησιμοποιεί ένα πάνελ με ζώνες έξυπνου ελέγχου του οπίσθιου φωτισμού, που προσαρμόζονται αυτόματα για να προσφέρουν πιο σκούρα επίπεδα μαύρου και καθαρότερα λευκά.

Εκτός των τηλεοράσεων η Samsung διαθέτει τέσσερα νέα προϊόντα ήχου προσαρμοσμένα στους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι μεμονωμένοι χρήστες εγκαθιστούν και χρησιμοποιούν τα συστήματα οικιακού κινηματογράφου. Αυτά είναι το HW-K950 (κινηματογραφική εμπειρία με ήχο surround 7.1.4 καναλιών), HW-N650 (soundbar σχεδιασμένο για gamers με τεχνολογία «Acoustic Beam»), HW-NW700 (soundbar επιιτοίχιας σχεδίασης), VL550 (διαθέτει διαδραστικό τηλεχειριστήριο με μαγνήτη που τοποθετείται σε οποιαδήποτε μεταλλική επιφάνεια και προσφέρει φωνητικό έλεγχο της μουσικής).

 

Μεγέθη και σειρές τηλεοράσεων για το 2018

Η σειρά τηλεοράσεων του 2018 της Samsung διαθέτει 9 σειρές σε QLED TV, Premium UHD, UHD και Ultra-Large Screen, που διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Τα μοντέλα της σειράς του 2018 διαθέτουν επιλογές flat και curved οθονών.

- QLED TV: Τα μοντέλα της σειράς του 2018 της QLED TV συμπεριλαμβάνουν τα εξής: Q9F (65”, 75”, 88”), Q8F (55”, 65”, 75”), Q7C (55”, 65”), Q7F (55”, 65”, 75”) και Q6F (49”, 55”, 65”, 75”, 82”). Οι QLED TVs διαθέτουν πλουσιότερο χρώμα και αντίθεση, HDR10+, λειτουργία «Ambient Mode», λειτουργίες Smart TV εμπλουτισμένες με Bixby Voice, One Remote Control και One Invisible Connection.

- Premium UHD: Τα μοντέλα της σειράς του 2018 της Premium UHD TV συμπεριλαμβάνουν τα NU8500 και NU8000. Οι Premium UHD TVs διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως Dynamic Crystal Color, HDR10+, διαχείριση καλωδίων «clean cable solution», λειτουργίeς Smart TV εμπλουτισμένες με Bixby Voice και One Remote Control.

- UHD: Τα μοντέλα της σειράς του 2018 της UHD TV περιλαμβάνουν τα NU7100 (75”, 65”, 55”, 50”, 43”, 40") και NU7300 (65”, 55"). Οι UHD TVs διαθέτουν χαρακτηριστικά 4K UHD και HDR, διαχείριση καλωδίων «clean cable solution», λεπτό σχεδιασμό και δυνατότητες Smart TV.

Η σειρά Home Entertainment 2018 της Samsung θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από το τέλος Μαρτίου 2018.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home