Νέα υπηρεσία Cosmote Mobile Security για την προστασία του smartphone

Deasy @ 18.01.2018
Νέα υπηρεσία Cosmote Mobile Security για την προστασία του smartphone

Μια νέα υπηρεσία, που παρέχει ενισχυμένη προστασία του smartphone και των αρχείων του, φέρνει στους συνδρομητές της η Cosmote. Η υπηρεσία Cosmote Mobile Security προσφέρει προστασία από κακόβουλο λογισμικό ή τυχόν απόπειρες υποκλοπής στοιχείων, όσο βρίσκονται online οι χρήστες για τις καθημερινές τους εργασίες.

Ειδικότερα, η υπηρεσία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα:

- Να ελέγχουν τις online επικοινωνίες της συσκευής τους, όσο είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της COSMOTE, και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για πρόσβαση σε μη αξιόπιστα sites.

- Να παρακολουθούν κάθε στιγμή την κατάσταση ασφάλειας του smartphone τους, γρήγορα και απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού, χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή.

- Μέσω της εφαρμογής, να μπορούν να αποκρούσουν τυχόν επιθέσεις από ιούς, πριν κατέβουν στη συσκευή τους, ή ακόμη να επιτρέψουν στην εφαρμογή να το κάνει αυτόματα.

- Να ελέγξουν την αξιοπιστία της κάθε εφαρμογής που είναι κατεβασμένη στο κινητό τους, αλλά και οποιασδήποτε νέας εφαρμογής που θέλουν να εγκαταστήσουν - από τα επίσημα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών ή και εκτός αυτών.

- Να διαπιστώσουν αν το εκάστοτε δίκτυο WiFi στο οποίο ετοιμάζονται να συνδεθούν, προσφέρει επαρκή κρυπτογράφηση ώστε η ασύρματη επικοινωνία του χρήστη να είναι προστατευμένη, πριν ολοκληρωθεί η σύνδεση της συσκευής του.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να αναζητούν τα στατιστικά ελέγχου της συσκευής τους, ενώ κάθε μήνα ενημερώνονται με SMS για τις συνολικές επιθέσεις που αποκρούστηκαν, τις σαρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, καθώς και για τις απειλές που εντοπίστηκαν από την εφαρμογή.

Η υπηρεσία Cosmote Mobile Security διατίθεται δωρεάν τους 2 πρώτους μήνες και στη συνέχεια με μηνιαίο πάγιο 0,90 ευρώ για όλους τους πελάτες συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, ενώ για τους συνδρομητές προγραμμάτων Cosmote Mobile XL και άνω, και Cosmote Mobile Family, παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Οι συνδρομητές συμβολαίου κινητής μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία στέλνοντας το SMS «SECON» στο 1256 και οι πελάτες καρτοσυμβολαίου/καρτοκινητής το ίδιο μήνυμα  στο 1330.  Μόλις την ενεργοποιήσουν, μπορούν να εγκαταστήσουν τη δωρεάν εφαρμογή Cosmote Mobile Security που είναι διαθέσιμη σε Αpp Store (iOS συσκευές) και Play Store (Android συσκευές), λαμβάνοντας ως δώρο 500ΜΒ δεδομένων.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home