Μικρότερες προκαταβολές στο AirBnB

Deasy @ 16.01.2018
Μικρότερες προκαταβολές στο AirBnB

Τη δυνατότητα να καταβάλλουν μικρότερες προκαταβολές όταν κλείνουν ένα κατάλυμα μέσω του AirBnB δίνει πλέον η διεθνής πλατφόρμα, σύμφωνα με χθεσινή της ανακοίνωση.

Ειδικότερα, μέχρι σήμερα, όσοι χρησιμοποιούσαν την πλατφόρμα της AirBnB, έπρεπε να καταβάλλουν το σύνολο του ποσού όταν έκλειναν το χώρο που τους ενδιέφερε. Σύμφωνα με το νέο καθεστώς τη συγκεκριμένη στιγμή οι χρήστες πλέον μπορούν να καταβάλλουν μικρότερα ποσά, το 50% του ποσού στις περισσότερες των περιπτώσεων και να πληρώσουν το υπόλοιπο σε μεταγενέστερο χρόνο και λίγες ημέρες πριν το check in.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου της νέας δυνατότητας διαπιστώθηκε ότι το 40% των χρηστών την εκμεταλλεύτηκε, ενώ ακόμα πιο σημαντικό (για τους κατόχους ακινήτων) είναι το γεγονός ότι διαπιστώθηκε αύξηση στη συνολική δαπάνη τους, αφού ο πιο ευέλικτος τρόπος πληρωμής τους εξυπηρετούσε για να κλείσουν πιο ακριβά καταλύματα.

Για την επιλογή της προκαταβολής στην πλατφόρμα της AirBnB ισχύουν δύο προϋποθέσεις: το συνολικό ποσό της δαπάνης να είναι μεγαλύτερο των 250 δολαρίων και η κράτηση να πραγματοποιείται τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από το check in.

AIRBNB,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home