25 Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S9

25 Φεβρουαρίου τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S9

Μετά το διάλειμμα μιας «ιδιαίτερης» χρονιάς, η Samsung επαναφέρει τη σειρά Galaxy S στην έκθεση Mobile World Congress της Βαρκελώνης, όπως ανακοίνωσαν στελέχη της εταιρείας στη CES 2018, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας. Με δεδομένο ότι η Samsung συνηθίζει να διοργανώνει ένα μεγάλο event την Κυριακή πριν το άνοιγμα της έκθεσης στη Βαρκελώνη, τα αποκαλυπτήρια του Galaxy S9 λογικά θα πραγματοποιηθούν στις 25 Φεβρουαρίου, έτσι ώστε οι επισκέπτες του Mobile World Congress να μπορούν να το δουν στο περίπτερο της εταιρείας από την πρώτη ημέρα της έκθεσης, που ξεκινάει στις 26 Φεβρουαρίου.

Αυτή άλλωστε είναι και η πρακτική στην οποία μας έχει συνηθίσει η κορεάτικη εταιρεία τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το Galaxy S5 και έπειτα. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η περυσινή χρονιά, όταν και παρουσιάστηκε το Galaxy S8 σε ξεχωριστό, μεταγενέστερο της έκθεσης, event. Καθυστέρηση που οφειλόταν στην ενσωμάτωση του νέου πρωτοκόλλου για την ασφάλεια των μπαταριών, μετά την αστοχία που είχε παρουσιαστεί στο Note 7.

Όπως ανέφερε ο DJ Koh, πρόεδρος του τομέα κινητής τηλεφωνίας της Samsung, το Galaxy S9 θα ενσωματώνει επιπλέον αναβαθμίσεις της φωνητικής βοηθού Bixby, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας του στην αγορά θα ανακοινωθεί επίσης στο Mobile World Congress

SAMSUNG GALAXY S9,SMARTPHONES,CES 2018,MOBILE WORLD CONGRESS,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home