Μοναδική εμπειρία θέασης υπόσχονται οι νέες OLED και LCD 4K τηλεοράσεις της Sony

Deasy @ 09.01.2018
Μοναδική εμπειρία θέασης υπόσχονται οι νέες OLED και LCD 4K τηλεοράσεις της Sony
H νέα σειρά Bravia OLED, AF8, της Sony.

Δύο νέες σειρές τηλεοράσεις, τις AF8 και XF90, έφερε στη CES η Sony, υποσχόμενη ακόμη καλύτερη ποιότητα εικόνας, χάρη στις αποκλειστικές καινοτομίες της.

Η νέα σειρά των Bravia OLED, AF8, έχει «κληρονομήσει» τον μοναδικό επεξεργαστή εικόνας Sony 4K HDR-X1 Extreme και την τεχνολογία Acoustic Surface για να προσφέρει όχι μόνο την υψηλή ποιότητα εικόνας, αλλά και ήχου, χάρη στην τεχνολογία Acoustic Surface. Ως τηλεόραση OLED, η σειρά AF8 παράγει μια λεπτομερή εικόνα με βαθύ μαύρο, πλούσια ρεαλιστικά χρώματα και εξαιρετικά ευρεία γωνία θέασης. Η τεχνογνωσία επεξεργασίας εικόνων της Sony προσδίδει τον ακριβή έλεγχο των 8 εκατομμυρίων OLED pixel για την προβολή 4K HDR εικόνας, ενώ η τεχνολογία Acoustic Surface επιτρέπει στον ήχο να προέρχεται από την οθόνη, δημιουργώντας μια εμπειρία ψυχαγωγίας προβάλλοντας απλά μια όμορφη εικόνα, χάρη στην πρωτοποριακή φιλοσοφία One Slate που αποφεύγει όλα τα ορατά ηχεία. Ταυτόχρονα, ο νέος σχεδιασμός με την μικρή βάση επιτρέπει στην AF8 να τοποθετηθεί οπουδήποτε.

H σειρά XF90.

Παράλληλα, η Sony επέκτεινε την σειρά τηλεοράσεων LCD για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για μια ευρύτερη ποικιλία τηλεοράσεων με μεγάλη οθόνη και υψηλών προδιαγραφών 4Κ HDR. Η νέα σειρά XF90, εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή X1 Extreme, θα διατίθεται σε μεγέθη οθόνης 75'', 65'', 55'' και 49''.

Η σειρά XF90 λύνει το πρόβλημα θόλωσης που παρουσιάζεται σε μεγάλες οθόνες κατά τη διάρκεια σκηνών δράσης, χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία, X-Motion Clarity. Η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιεί κατ’ αποκλειστικότητα τον άμεσο LED αλγόριθμο από την Sony, για την μείωση της έντασης του φωτός και την ώθηση του οπίσθιου φωτισμού, αλλά και συνολικά τον έλεγχο της φωτεινότητας και τη βελτιστοποίηση της διάρκειάς της. Επιπλέον, ο σχεδιασμός της σειράς XF90 ταιριάζει απόλυτα με τη νέα, συμβατή με Dolby Atmos, ηχόμπαρα της Sony, HT-XF9000, προσφέροντας μια πραγματική εμπειρία κινηματογράφου στο σπίτι.

Τόσο η σειρά AF8 όσο και η σειρά XF90 θα υποστηρίξουν το Dolby Vision 1, το φορμά HDR της Dolby Laboratories.

Επιπλέον, η Sony Europe ανακοίνωσε τις σειρές XF85 και XF80 4K HDR, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν επίσης το 2018.

OLED,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HDR,CES 2018,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home