Νέο Galaxy A8 από τη Samsung

Deasy @ 21.12.2017
Νέο Galaxy A8 από τη Samsung

Στα χνάρια των σειρών Galaxy S και Galaxy Note βαδίζει και η σειρά Galaxy A της Samsung, καθώς το νέο μοντέλο της οικογένειας Α8 υιοθετεί την μεγάλη οθόνη χωρίς όρια αλλά και τη διπλή κάμερα. Ωστόσο το Galaxy A8 έρχεται να κάνει τη διαφορά καθώς η διπλή κάμερα δεν βρίσκεται στην πίσω πλευρά αλλά στην μπροστινή, προσφέροντας στον χρήστη το περιθώριο για δημιουργικές selfies. Ταυτόχρονα, είναι παρούσες πρόσθετες λειτουργίες καθημερινής χρήσης, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για την πλειοψηφία των χρηστών.   

Μπαίνοντας σε περισσότερο βάθος στα χαρακτηριστικά της συσκευής, το Galaxy A8 διαθέτει κύρια (πίσω) κάμερα ανάλυσης 16MP με διάφραγμα F1.7, ενώ η ανάλυση της διπλής μπροστινής φθάνει τα 16MP+ 8MP, με το διάφραγμα στο F1.9. Η τελευταία προσφέρει δυνατότητα ρύθμισης αποεστίασης φόντου, πριν ή μετά από τη λήψη, δυνατότητα προσθήκης selfies και άλλες δημοφιλείς και διασκεδαστικές επιλογές. Επιπρόσθετα, το Galaxy A8 ενσωματώνει σταθεροποιητή εικόνας και στο βίντεο.

Η οθόνη χωρίς όρια (Infinity) έχει μέγεθος 5,6 ίντσες, είναι τεχνολογίας  Super AMOLED και δίνει ανάλυση 1080 x 2220 pixels, προσφέροντας πλούσια εμπειρία θέασης. Η μεγάλη οθόνη υποστηρίζεται με εργονομικό κυρτό γυαλί στην μπροστινή και πίσω όψη, τα οποία σε συνδυασμό με το μεταλλικό περίγραμμα, τις λείες καμπύλες και το άνετο κράτημα κάνουν ακόμη πιο εύκολη την παρακολούθηση ή διάδραση με το περιεχόμενο στο κινητό.

Το Galaxy A8 προσφέρει αντοχή σε νερό και σκόνη με πιστοποίηση IP68, υποστηρίζει κάρτες microSD, που επιτρέπουν  τη δυνατότητα αποθήκευσης έως και 256GB, ενώ επίσης αποτελεί την πρώτη συσκευή από τη σειρά A που υποστηρίζει το Gear VR της Samsung.

Το Galaxy A θα είναι διαθέσιμο εντός Ιανουαρίου του 2018.

SAMSUNG GALAXY A8,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home