Υψηλές προσδοκίες και για τη Meizu στην Ελλάδα

Υψηλές προσδοκίες και για τη Meizu στην Ελλάδα

Ψηλά τον πήχη για την επόμενη χρονιά βάζει μια ακόμα κατασκευάστρια εταιρεία smartphone από την Κίνα, η Meizu, η οποία αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία της και στην Ελλάδα. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις των ανθρώπων της “Smart for all”, της εταιρείας που έχει τη διανομή των προϊόντων της Meizu στη χώρα μας, οι οποίοι στο πλαίσιο πρόσφατης συνάντησης με δημοσιογράφους δήλωναν με σιγουριά ότι το 2018 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά.

To Meizu M6, ένα από τα "βαριά χαρτιά" της εταιρείας για τους προσεχείς μήνες.

Απαντώντας σε ερώτηση του deasy σχετικά με το από που πηγάζει αυτή η πεποίθηση, η απάντηση ήταν ότι η Meizu αναμένεται να εμπλουτίσει την οικογένεια των smartphones που διαθέτει στην ευρωπαϊκή αγορά αλλά και την παρουσία της. Έτσι λοιπόν εκτός από περισσότερα smartphones η κινέζικη εταιρεία προετοιμάζει την είσοδό της σε νέες ευρωπαϊκές αγορές, κυρίως από την ανατολική Ευρώπη και ταυτόχρονα ενισχύει την ομάδα του ανθρώπινου δυναμικού της, που είναι υπεύθυνη για την προώθηση των προϊόντων.

Στην Ελλάδα η Meizu έχει ξεκινήσει ήδη συνεργασία με κάποιες από τις μεγάλες αλυσίδες και στόχος είναι αυτές οι συνεργασίες να διευρυνθούν μέσα στην επόμενη χρονιά, ώστε ο Έλληνας καταναλωτής να συναντάει πιο συχνά την επιλογή απόκτησης ενός προϊόντος της.

MEIZU,SMARTPHONES,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home