Συνεργασία της Sony με τη Lino Manfrotto

Deasy @ 17.10.2017
Συνεργασία της Sony με τη Lino Manfrotto

Στους φίλους της φωτογραφίας και video, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, το όνομα της Lino Manfrotto αποτελεί μια εγγυημένη επιλογή στα αξεσουάρ. Τρίποδα, μονόποδα, κεφαλές, τσάντες μεταφοράς και πολλά ακόμη αξεσουάρ της Manfrotto (όπως είναι το εμπορικό της όνομα) θεωρούνται η κορυφαία επιλογή για κάθε ανάγκη φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης.

Οπότε η συνεργασία της Sony με τη συγκεκριμένη εταιρεία αποκτά μια ιδιαίτερη σημασία, αποτελώντας μια ακόμα ένδειξη για τη διάθεση της ιαπωνικής εταιρείας να αυξήσει το αποτύπωμά/παρουσία της στo συγκεκριμένο τομέα.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των δύο πλευρών, «η συνεργασία θα καλύπτει μια σειρά προϊόντων, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται μοντέλα υψηλής αξίας που απευθύνονται σε επαγγελματίες, αλλά και μοντέλα που απευθύνονται σε ταξιδιώτες και λάτρεις της φωτογραφίας».

Το πρώτο προϊόν, που ανήκει σε μια ολοκαίνουργια σειρά προϊόντων που έχει αναπτυχθεί για τις φωτογραφικές κάμερες εναλλάξιμων φακών «α» της Sony, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει από τη Manfrotto το 2018. Μία ακόμα συνεργασία αναμένεται, επίσης, να ξεκινήσει για μια νέα σειρά προϊόντων επαγγελματικής χρήσης κάτω από τα εμπορικά σήματα της εταιρείας, Gitzo και Manfrotto.

MANFROTTO,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home