Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Samsung Galaxy Note 8

Deasy @ 23.08.2017
Επίσημα αποκαλυπτήρια για το Samsung Galaxy Note 8

Ημέρα αποκαλυπτηρίων σήμερα για τη Samsung, η οποία προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του Galaxy Note 8, το οποίο βέβαια έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω και της περυσινής αστοχίας στο προηγούμενο μοντέλο. Όπως συμβαίνει με όλες τις κορυφαίες προτάσεις της αγοράς έτσι και με το Galaxy Note 8 τα περισσότερα χαρακτηριστικά του είχαν διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό.  Ήταν δηλαδή ήδη γνωστό ότι η νέα συσκευή θα ήταν η πρώτη της εταιρείας με διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά, ήταν επίσης γνωστό ότι θα υιοθετούσε την οθόνη Infinity Display του Galaxy S8 με τα ελάχιστα περιθώρια γύρω της, ήταν επίσης γνωστό ότι θα ερχόταν με τον ίδιο επεξεργαστή με αυτόν που φοράει επίσης το S8. Η Samsung ήρθε σήμερα να επιβεβαιώσει τις φήμες, μπαίνοντας ωστόσο στις απαραίτητες λεπτομέρειες. Ας τις δούμε λοιπόν…

Ξεκινώντας από την οθόνη, η Infinity Display του Note 8 έχει μέγεθος 6,3 ίντσες, προσφέρει αναλογία εικόνας 18,5:9, είναι τεχνολογίας sAMOLED με την ανάλυση να ανεβαίνει στα 2960 x 1440 pixels και τη κορεάτικη εταιρεία να υπόσχεται άψογη εικόνα και λεπτομέρεια, ενώ οι κυρτές πλευρές της έρχονται να ενισχύσουν τις θετικές εντυπώσεις.

Η νέα διπλή κάμερα του Galaxy Note 8 υιοθετεί τη λογική του iPhone 7, με μια ευρυγώνια και μια zoom 4x, ανάλυσης 12 megapixel έκαστη. Κάθε μία από τις δύο κάμερες έχει οπτικό σταθεροποιητή και στους δύο φακούς, με μεγάλο διάφραγμα f1.7, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση κάτω από κάθε φωτιστική συνθήκη. Στα εφέ που έχει προσθέσει η Samsung είναι η αποεστίαση του φόντου που περιβάλλει το κύριο αντικείμενο της φωτογραφίας, το επίπεδο του οποίου μπορεί να ρυθμιστεί είτε πριν από τη λήψη, είτε μετά.   

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Exynos 8895 δηλώνει και σ’ αυτό το μοντέλο παρόν, με τους τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 2.3 GHz και τους άλλους τέσσερις στα 1.7 GHz. Ο επεξεργαστής συμπληρώνεται από 6GB RAM, δημιουργώντας ένα συνδυασμό που υπόσχεται σημαντικές επιδόσεις. Ο αποθηκευτικός χώρος αγγίζει τα 64GB, με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD, χωρητικότητας έως 256GB, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας φθάνει τα 3300mAh. Χωρητικότητα που είναι σαφώς μικρότερη από αυτό που θα περιμέναμε αλλά εδώ ενδεχομένως να παίζει το ρόλο του η υποδοχή για το Stylus που συνοδεύει κάθε μοντέλο της σειράς Note. Σύμφωνα με τη Samsung, το νέο S Pen είναι βελτιωμένο σε επίπεδο ακρίβειας αλλά και λειτουργιών που υποστηρίζει. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Note 8 διαθέτει και τον εικονικό βοηθό της Samsung, Bixby, ενώ στον τομέα της ασφάλειας υποστηρίζονται οι μέθοδοι της αναγνώρισης της ίριδας, προσώπου, δακτυλικού αποτυπώματος αλλά και οι κλασσικοί με το μοτίβο, τον κωδικό PIN και password.

H κυκλοφορία του Galaxy Note 8 στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στο Σεπτέμβριο, ενώ ήδη κάποιες αλυσίδες παρέχουν τη δυνατότητα προπαραγγελίας της συσκευής, με την τιμή της να έχει διαμορφωθεί (ψηλότερα από κάθε άλλη φορά) στα 1.029 ευρώ.  

SAMSUNG GALAXY NOTE 8,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home