Αυτό είναι το Samsung Galaxy Note 8

Νέα διαρροή φωτογραφιών από τον γνωστό λογαριασμό στο Twitter, @evleaks.

Deasy @ 01.08.2017
Αυτό είναι το Samsung Galaxy Note 8
H μία εκ των δύο φωτογραφιών που διέρρευσε ο λογαριασμός @evleaks.

Ο γνωστός σε όλους τους φίλους της τεχνολογίας (και τις εταιρείες βεβαίως) λογαριασμός στο Twitter, @evleaks ξαναχτύπησε σήμερα, ανεβάζοντας δύο νέες φωτογραφίες, που φέρoνται να εμφανίζουν το επερχόμενο μοντέλο της Samsung, Galaxy Note 8, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Αυγούστου.

Οι φωτογραφίες του @evleaks, το παρελθόν του οποίου στις διαρροές πληροφοριών είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο μοιάζουν να είναι επίσημες φωτογραφίες της Samsung, από αυτές που κάθε εταιρεία ετοιμάζει για τις ανάγκες του Τύπου στο λανσάρισμα των προϊόντων της.

Με βάση τα στοιχεία που μπορούμε να συλλέξουμε από τις δύο φωτογραφίες το Galaxy Note 8 υιοθετεί την οθόνη Infinity Display, που καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο της μπροστινής επιφάνειας της συσκευής και διαθέτει τα πλαϊνά κυρτά μέρη, ενώ επιβεβαιώνει την ύπαρξη δύο καμερών στην πίσω πλευρά. Εφόσον τελικά επιβεβαιωθεί και επίσημα, το Note 8 θα είναι το πρώτο smartphone της Samsung με δύο κάμερες. Επιπλέον, τα στοιχεία που εμφανίζονται πάνω από την οθόνη δείχνουν να είναι τα ίδια με εκείνα του Galaxy S8, οπότε η ύπαρξη της εφαρμογής για την αναγνώριση της ίριδας του ματιού του χρήστη θεωρείται επίσης δεδομένη. Τέλος, η συσκευή δεν φαίνεται να έχει ενσωματωμένη υποδοχή για τη γραφίδα, ένα από τα βασικά στοιχεία που διαφοροποιούν τη σειρά Note με τη σειρά S, άρα αυτή λογικά θα πρέπει να την αναζητήσουμε στην θήκη προστασίας της συσκευής.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8,SMARTPHONES,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home