Φωτογραφικά albums στο Galaxy S4

Deasy @ 29.07.2013

Άλλη μια χρήσιμη -για τις καλοκαιρινές διακοπές σου- λειτουργία του Galaxy S4 είναι η δημιουργία φωτογραφικών albums. Έτσι λοιπόν μπορείς να οργανώσεις όλες τις ωραίες στιγμές από τη θάλασσα, τις ταβέρνες, τα μπαράκια και να τις περάσεις σε ένα ψηφιακό album, το οποίο μάλιστα μπορείς να μοιραστείς και με τους φίλους σου. Καλό το facebook λοιπόν με τα δικά του albums, αλλά κάποιες φορές χρειάζεται μερικές από αυτές τις αναμνήσεις να παραμένουν προσωπικές ή τουλάχιστον μεταξύ της παρέας.

Τη λειτουργία Story Album του Galaxy S4 θα την βρεις ενσωματωμένη στο κινητό, με το δικό της εικονίδιο. Πατώντας πάνω του, οδηγείσαι στην πρώτη σελίδα του μενού της, η οποία σε κατευθύνει και στη δημιουργία του πρώτου σου album. Επιλέγεις από τη συλλογή των φωτογραφιών σου ποιες θες να μπουν στο album σου, επιλέγεις τίτλο και το αρχικό draft είναι έτοιμο. 

Πέρα όμως από τη δυνατότητα δημιουργίας οποιουδήποτε album επιθυμείς, έχεις και αρκετές δυνατότητες επεξεργασίας αλλά και διαμοιρασμού του με τους φίλους σου. Ειδικότερα, μπορείς να διαμορφώσεις την εμφάνιση του album επιλέγοντας ένα από τα υπάρχοντα θέματα που θα βρεις στην εφαρμογή. Μπορείς να γράψεις λεζάντα σε οποιαδήποτε επίσης φωτογραφία θέλεις, μπορείς να τυπώσεις το album, όπως επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια online υπηρεσία για να δημιουργήσεις ένα hard copy album, στις διαστάσεις που επιθυμείς.

Επιπλέον, μπορείς να κάνεις εξαγωγή το αρχείο στο dropbox, όπου έτσι κι αλλιώς με την αγορά του Galaxy S4 έχεις δωρεάν αποθηκευτικό χώρο αρκετών επιπλέον gigabytes, ή μπορείς να το μετατρέψεις π.χ. σε pdf για να το στείλεις με email ή μέσω skype ή ακόμα και Bluetooth στους φίλους σου.

Οι δυνατότητες είναι πραγματικά πάρα πολλές και θα σου δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις όμορφες ψηφιακές (και όχι μόνο) αναμνήσεις από κάθε σου στιγμή που αποτύπωσες με την εντυπωσιακή κάμερα του Galaxy S4. 

 

SAMSUNG GALAXY S4,ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home