Πιο όμορφα πρόσωπα με το Samsung Galaxy S4

Deasy @ 22.07.2013

Είσαι διακοπές, στήνεις την παρέα σου για μια αναμνηστική φωτογραφία, όλα μοιάζουν τέλεια, ακούς το κλικ μετά το πάτημα του πλήκτρου και με μια προσεκτικότερη ματιά στο preview της φωτογραφίας διαπιστώνεις ότι κάτι πήγε στραβά τελευταία στιγμή. Είτε ο φωτισμός, είτε κάποιος φίλος δεν κοίταζε το πουλάκι, είτε το say cheese δεν βγήκε από τα χείλη όλων την ίδια στιγμή, είτε δεν έπιασες την στιγμιαία γκριμάτσα της κολλητής σου.

Μην απογοητεύεσαι. Μια πετυχημένη φωτογραφία μιας παρέας ίσως είναι μία από τις δυσκολότερες λήψεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις. Να σου δώσουμε μια συμβουλή; Με το Samsung Galaxy S4 μπορείς να ξεχάσεις τις δυσκολίες που σου περιγράψαμε παραπάνω. Πως; Με τη λειτουργία «καλύτερο πρόσωπο» που θα βρεις ενσωματωμένη στην κάμερα του smartphone της Samsung.

Με άλλα λόγια, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη ρύθμιση στην κάμερα του τηλεφώνου, η συσκευή τραβάει πέντε συνεχόμενες φωτογραφίες. Ανιχνεύοντας τα πρόσωπα που έχει αναγνωρίσει η κάμερα πριν από τη λήψη, συνθέτει μία φωτογραφία, επιλέγοντας τα καλύτερα στιγμιότυπα από καθένα από αυτά. Ταυτόχρονα, μόλις συνθέσει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, κάθε πρόσωπο επισημαίνεται σε ένα πλαίσιο, πατώντας μέσα στο οποίο, μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες επιλογές σας. Εφόσον έχετε διαφορετική γνώμη, μπορεί να επιλέξετε μία από αυτές.

Μια πολύ χρήσιμη λειτουργία για τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες.  

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home