Αυτή είναι η συμφωνία του Facebook με την Universal

Και έχεις έναν καλό λόγο να χαίρεσαι

Deasy @ 26.12.2017
Αυτή είναι η συμφωνία του Facebook με την Universal

Αν έχεις επιχειρήσει να ανεβάσεις live video στο Facebook συνοδεία μουσικής θα έχεις ίσως διαπιστώσει πως το κοινωνικό δίκτυο δεν επιτρέπει την εκ των υστέρων αναπαραγωγή του λόγω πνευματικών δικαιωμάτων και σχετικών νομικών περιορισμών.

Ίσως όμως αυτό σύντομα να ανήκει στο παρελθόν μετά τη συμφωνία του Facebook με την Universal Music, σύμφωνα με την οποία θα μπορείς και εσύ να ανεβάσεις βιντεάκι με μουσική υπόκρουση (από καλλιτέχνη του καταλόγου της Universal βέβαια) στο κοινωνικό δίκτυο. Αν έχεις απορία για το ποιοι καλλιτέχνες είναι στην Universal, η γκάμα είναι ευρεία, καθώς περιλαμβάνονται οι Lady Gaga, Selena Gomez, Taylor Swift, Adele, Mariah Carey,  Avicii, Lana Del Ray, Metallica, Lorde  και από τους παλαιότερους ή παλαιότατους, οι Queen, ο Prince, o Elton John και οι Abba.  Κόσμος και ντουνιάς, δηλαδή.

Η συμφωνία καλύπτει και τα βίντεο που παράγονται και κυκλοφορούν μέσω Instagram ή και στο Oculus. Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό και όπως φαίνεται αντίστοιχες συμφωνίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα με τα άλλα μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Warner και η Sony.

 

ΜΟΥΣΙΚΗ,FACEBOOK,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home