Τα πιο δημοφιλή κείμενα του deasy το 2017

Ο δικός μας απολογισμός…

Deasy @ 15.12.2017
Τα πιο δημοφιλή κείμενα του deasy το 2017

Τελειώνει μια ακόμα χρονιά και μαζί με πλήθος υπηρεσιών Internet που έκαναν το δικό τους απολογισμό κάνουμε και εμείς τον δικό μας. Αυτό λοιπόν είναι το δικό μας Top 10:

 

1. Huawei Mate 9 review

Το τηλέφωνο παρουσιάστηκε στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες του 2016, λίγες ημέρες μετά γράψαμε το review, οπότε και η τότε ναυαρχίδα της Huawei είχε όλο το 2017 μπροστά του (κυριολεκτικά) για να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση.

 

2. H Nova, η Cosmote TV και η Superleague

Ένα κείμενο άποψης, με το οποίο παραθέταμε τους λόγους για τους οποίους η Cosmote TV δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη διαδικασία απόκτησης των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων της Superleague. Η κατάληξη μας δικαίωσε…

 

3. Xiaomi Redmi Note 3 review

H αναλυτική πρόταση για το ένα εκ των δύο smartphones με τα οποία ξεκίνησε η επίσημη διάθεση των προϊόντων της Xiaomi στην ελληνική αγορά.

 

4. Κυρίες και κύριοι, ο Uroborus

Ένα κείμενο που δεν θέλαμε και ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα γράφαμε. Δυστυχώς όμως η ζωή τα φέρνει αλλιώς…

 

5. Αυτό είναι το Samsung Galaxy S8

Η Samsung επιχειρεί ένα μεγάλο comeback μετά την αστοχία του Note 7, με το Galaxy S8 να αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία. Λογικό και επόμενο να έχει υψηλή θέση και το κείμενο που αφορούσε το λανσάρισμα της συγκεκριμένης συσκευής.

 

6. Samsung Galaxy S8 Plus review

Για τους ίδιους λόγους με το αμέσως προηγούμενο κείμενο, η αναλυτική παρουσίαση της συσκευής αναρριχήθηκε και αυτή στο Top 10 του deasy.

 

7. Συστήνεται αστυνομική υπηρεσία με drones

Toν προηγούμενο Μάρτιο μέσα από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως γίνεται γνωστό ότι συστήνεται στη χώρα μας «Υπηρεσία Μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών» (drones) από την Ελληνική Αστυνομία.

 

8. Xiaomi Redmi 4 Pro review

Τα smartphones της Xiaomi έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων καταναλωτών και αυτός είναι μάλλον ο βασικός λόγος που έχουμε μια ακόμα παρουσία της Xiaomi στο Top 10.

 

9. Samsung Galaxy Note 8 review

Ενδεχομένως αν είχε περισσότερους μήνες μέσα στο 2017 μπροστά του η αναλυτική παρουσίαση για το Note 8 θα ήταν ακόμα πιο ψηλά.

 

10. Τέλος των χρεώσεων περιαγωγής εντός ΕΕ

Τα «δεσμά» της περιαγωγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση σπάνε και στο συγκεκριμένο άρθρο γράφουμε αναλυτικά για το τι ισχύει πλέον για τους Έλληνες συνδρομητές που ταξιδεύουν στις χώρες της Ευρώπης.

 

ΥΓ: Στη λίστα των 10 δημοφιλέστερων άθρων δεν συμπεριλαμβάνονται advertorials και σελίδες συμμετοχής σε διαγωνισμούς.

2017,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home