Αυτά διαβάσατε περισσότερο το 2016

Deasy @ 26.12.2016
Αυτά διαβάσατε περισσότερο το 2016

Καθώς αυτή η χρονιά φτάνει στο τέλος της είπαμε να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά πίσω και να δούμε, κάπως σαν ανασκόπηση, τι είναι αυτά που εσείς επιλέξατε να διαβάσετε από το deasy. Δεν κάναμε και τίποτα μαγικό, είδαμε ποια από τα θέματά μας διαβάσατε περισσότερο. Ετοιμες και έτοιμοι; Πάμε

Δεν έπεσαν τα τσιμέντα με την παρουσίαση του, δεν σκίστηκε η γη στα δύο ούτε πάγωσε η Κόλαση αλλά όταν μιλάμε για νέο iPhone το ενδιαφέρον είναι σχεδόν αυτονόητο. Ετσι λοιπόν το review μας για τα iPhone 7 και iPhone 7 plus ήταν το θέμα που διαβάστηκε περισσότερο στη χρονιά που πέρασε.

Γνωρίζουμε πως γνωρίζετε ότι οι παρουσιάσεις συσκευών δεν είναι το μόνο που σας ενδιαφέρει. Καθόλου παράξενο λοιπόν που στη δεύτερη θέση βρίσκεται ένα χρηστικό θέμα με συμβουλές για φωτογραφίσεις με τη χρήση smartphone και στην τρίτη θέση βρίσκουμε την παρουσίαση του Samsung Galaxy 7 edge. Ακριβώς μετά, 4ο δηλαδή στην κατάταξη ήταν το rewview για άλλο ένα premium smartphone, το Sony Xperia X και η πρώτη πεντάδα έκλεισε με ένα ακόμα θέμα με συμβουλές, αυτή τη φορά για να φτιάχνεις βίντεο.

Λίγο πιο κάτω, βρίσκουμε την παρουσίαση του Huawei P9 και αμέσως μετά, 7ο δηλαδή στη σειρά, την παρουσίαση για το PlexEarth, ένα πρόγραμμα ελληνικής κατασκευής που διασυνδέει το δημοφιλές στους πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες AutoCAD με τα δεδομένα που παρέχουν εφαρμογές όπως το Google Earth ή το Bing Maps.

Ακολουθεί το αφιέρωμά μας στο ad blocking και αμέσως μετά ένα θέμα σχετικά με τις επιβαρύνσεις των ηλεκτρονικών μας προϊόντων από ένα “χαράτσι” πνευματικής φύσεως, ενώ ακολουθεί ένα θέμα με τις δημοφιλέστερες επιχειρήσεις όλων των εποχών. Συνεχίζουμε με ένα ρεπορτάζ για το μέλλον της εστίασης και στην κατάταξη ακολουθούν μια σημαντική αναβάθμιση στο Taxibeat και μια αναβάθμιση στο Google Earth.

Αντε και του χρόνου να’μαστε καλά να δούμε τι σας άρεσε το 2017. Καλή Χρονιά!

CYBERCULTURE,APPLE,GOOGLE,SAMSUNG,SONY,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home